Wyoming sikrer sig at blive seedet som nummer 2, når Mountain West-konferencens basketballslutspil for kvinder går i gang 5. marts. Det stod klart efter en i sidste ende sikker sejr for Cowgirls over Colorado State Rams på 76-60.

Selvom slutcifrene endte med at se solide ud for Wyoming, var det en kamp, der bølgede meget undervejs. Med 6:34 tilbage af kampen tog Colorado State føringen, og gæsterne havde momentum, men hjemme i Laramie gjorde en timeout for Wyoming godt, og de fik stoppet det gode run fra Rams.

Den store oplevelse var Allyson Fertig, som scorede 27 point – klart flest af alle. Det er 4. kamp i træk og 5. gang ud af de seneste 6 kampe, at Fertig har rundt 20 point. Det er en scoringsform, hun meget gerne må tage med ind i slutspillet.

Malene Pedersen blev noteret for 15 point, 1 assist og 5 rebounds i kampen. Rebounds var et parameter, hvor hjemmeholdet klart havde en fordel, da de blev noteret for 40 styk mod Colorado States 25.

Danskeren var sikkerheden selv fra straffekastlinjen med 6 ud af 6 mulige point, og også her dominerede Wyoming. De ramte hele 24 af 26 forsøg mod Rams’ 5 af kun 8 forsøg fra linjen.

Vi nåede at fange Malene Pedersen til et interview inden kampen om hendes ophold i Wyoming indtil nu.

Billede: UW Athletics