BasketballMarqus Mitrovic Marion

Marqus Marion vælger college – træder i legenders fodspor

Det danske stortalent Marqus Mitrovic Marion har valgt det college, hvor han skal indlede den amerikanske del af sin karriere – en vej der forhåbentlig for ham og for dansk basketball kan føre til NBA. Valget er faldet på Wake Forest.

Wake Forest er et af de bedre colleges i USA, og Marions ‘ja tak’, til Demon Deacons betyder altså også et nej til store skoler som Marquette, Xavier og Boston College, som også var ude efter det danske talent.

I et interview til 247 Sports siger Marion blandt andet, at valget faldt på Wake Forest, fordi deres interesse føltes oprigtig, og at hans kommende coach tog til Danmark for at se ham spille i Basketligaen i løbet af sæsonen. Derudover føler han, at han at han vil passe godt ind i Wake Forests spillestil, og at han og sin familie fik et godt indtryk af både skolen og byen Winston Salem i North Carolina, hvor skolen ligger.

Wake Forest er et program, der er kendt for at huse store talenter på en basketballbane – blandt tidligere spillere for skolen er spillere som stadig aktive Chris Paul og legenden Tim Duncan.

Ud over at være committed til Wake Forest er Marion også trådt ind i den danske landsholdstrup for seniorerne.

Billede: Marqus Marion på Twitter