BasketballKatrine Jessen

Katrine Jessen hædres for ekstraordinær præstation både på basketballbanen og i klasseværelset

Danske Katrine Jessen er en af de fire spillere fra Kansas Jayhawks, som tirsdag blev udvalgt til årets Academic All-District Women’s Basketball Team. 

Academic All-District Women’s Basketball Team er et årligt anerkendelsesprogram, som hædrer de bedste studerende atleter i USA, der brillerer både på basketballbanen og i klasseværelset. Organisationen College Sports Information Directors of America (CoSIDA) udvælger holdet hvert år.

For at kvalificere sig til det prestigefyldte hold, skal en universitetsatlet være en ‘starter’ eller en vigtig reserve og have et GPA-gennemsnit på mindst 3.30, hvor 4.0 er det højeste på skalaen. Det betyder, at kun atleter, der formår at balancere studielivet med atlettilværelsen, kan opnå anerkendelsen

Katrine Jessen kunne fejre æren sammen med holdkammeraterne, Ioanna Chatzileonti, Chandler Prater og svenske Sanna Ström.

Den danske forward er i øjeblikket på sit andet år af økonomistudiet på University of Kansas, og i skrivende stund kan hun prale af et GPA-gennemsnit på hele 3.98.

Hele Kansas Jayhawks og Katrine Jessen er tilbage i aktion den 22. Februar, hvor de møder Kansas State til Sunflower Showdown.

Billede: Kansas Athletics