BasketballKatrine Jessen

Afgjort i sidste sekund: Nederlag til Katrine Jessen og Kansas Jayhawks

Med et slutresultat på 62-60 måtte Kansas Jayhawks vende snuden hjemad med et nederlag i rygsækken i går aftes, dansk tid, da et lay-up forsøg i de sidste sekunder af kampen ikke gik i kurven. Dog blev de fire quarters helt uden den danske forward Katrine Jessen på banen.

Efter at have været bagud med ni point (60-51) med fire minutter tilbage, kæmpede Kansas sig tilbage i kampen og kom kun bagud med to point takket være et steal og layup af Wyvette Mayberry med ni sekunder tilbage, som du kan se nedenfor.

Efter at Kansas havde begået tre fejl, missede West Virginia et par straffekast, hvilket gav Jayhawks bolden i frontcourten med en chance for at udligne eller vinde kampen. Zakiyah Franklin sendte bolden ind til Jackson, men hendes forsøg sad på kanten af kurven og hoppede ud, da tiden udløb

Kampen startede ellers godt ud for Kansas, der på mindre end tre minutter i første quarter var foran 7-0, indtil West Virginia overhalede indenom til en føring på 17-14 ved udgangen af samme quarter og derfra holdt sig foran Jayhawks.

Billede: Kansas Athletics