University of Florida er et af de universiteter i USA, som har højt niveau på tværs af mange sportsgrene, og det strækker sig også ind i svømmedisciplinen, hvor en dansker er på holdkortet.

Oskar Lindholm svømmer for Florda Gators, og fredag den 13. januar var der danskeropgør, da Gators mødte Florda Atlantic Owls med David Arneskov og Christoffer Weiss på rosteren, men det var Lindholms Gators, der endte med en klar sejr på holdets traditionsrige Senior Day.

Historikken var ikke på de gæstende uglers side, da Gators har vundet samtlige opgør de to hold imellem – både herrerne og damerne er 23-0 mod FAU.

Fredagens sejr var dog også i den overbevisende ende, da Gators vandt samtlige discipliner, og herrerne er også rangeret som nummer 4 i landet, mens Floridas damer er rangeret som nummer 8.

Oskar Lindholm, der er sophomore hos Florida dystede i 100 m fri og 400 m fri holdkap, dog uden at samle point ind til hjemmeholdet.

Point kom der ud af anstrengelserne for Christoffer Weiss, som samlede point sammen for FAU i både 100 m og 200 m butterfly – i sidstnævnte disciplin fik også David Arneskov indsamlet et enkelt point.

Billede: UAA Communications