Han gjorde et godt indtryk på holdet fra start sidste år, da han tilsluttede sig SMU’s fodboldhold, og Alexander Petræus er også kommet godt fra start efter sommerferien. Holdet har vundet sine to første kampe, og Petræus har været en stor nok del af den bedrift, at han blev nævnt på AAC-konferencens ugentlige honor roll, da der blev delt priser ud for sidste uges bedrifter.

Den danske trio på holdet med Alexander Petræus, Oliver Hald og Mads Westergren ser ud til at få en stor rolle at spille for holdet i denne sæson, med de to sidstnævnte til at styre forsvaret og Petræus til at gøre en forskel fremme i banen.

Den danske offensivspiller assisterede da også ved begge mål i SMU’s 2-1-sejr over UTRGV i holdets første kamp, og han fik også sat en assist yderligere på sit stat sheet i holdets anden kamp mod Central Arkansas, som blev vundet med 5-0.

Både Oliver Hald og Mads Westergreen startede på banen, ligesom Alexander Petræus, i Mustangs første to kampe, så sæsonen tegner positivt for den lille danskerkoloni i Texas.

I AAC-konferencens oversigt over priser finder vi også endnu et dansk navn, nemlig Oliver Møller-Jensen. Han kunne notere sig titlen som ugens freshman. Det blandt andet takke være et mål og en assist i hans hold, Florida Atlantic’s, sejr på 6-4 over Lipscomb.

Samtidig er SMU nu rangeret som nummer 11 nationalt af United Soccer Coaches Poll.

Billede: SMU