GolfJamie Tofte Nielsen

Jamie Nielsen og Toledo får 3.-plads i MAC-mesterskaberne

Jamie Nielsen og Barend Botha førte an for Toledo Universitys golfhold i den nylige Mid-American Conference (MAC) mesterskab i Ohio. Nielsen præsterede solidt, scorede 79-72-74 i henholdsvis første, anden og tredje runde, med i alt ni over par. Bothas utrolige præstation var dog den mest bemærkelsesværdige i turneringen. Han scorede 73-70-68, færdiggjorde turneringen fem under par, vandt turneringen som individuel spiller og blev ved samme lejlighed kåret til MACs Golfer of the Year.

Selvom både Nielsen og Botha præsterede godt, sluttede Toledo Universitys golfhold samlet på en tredjeplads i MAC-mesterskabet, med en samlet score på 875. Northern Illinois og Ball State sikrede sig henholdsvis første- og andenpladsen. Toledo’s præstation var dog nok til at sikre dem en plads i NCAA Regional Tournament, som afholdes senere på måneden.

Nielsens score på 79 på den første dag satte ham i en svær position. Han kom dog stærkt tilbage og skød en 72 i anden runde og færdiggjorde turneringen med en 74 på den sidste, hvilket bragte hans samlede score til ni over par.

Bothas præstation var intet mindre end spektakulær. Efter at have skudt en over par på den første runde, slog han to under par på den anden, hvilket gav ham en stærk position til en god afslutning. På tredje og sidste runde skød Botha imponerende fire under par med 68 slag, vandt turneringen som individuel spiller og blev kåret til MACs Golfer of the Year. Hans fantastiske sæson har også ført til to MAC Golfer of the Week-awards.

Samlet set kan Toledo Universitys golfteam være stolte af deres præstation i MAC mesterskabet. Selvom de endte på en tredjeplads samlet set, var det nok til at sikre dem en plads i NCAA Regional Tournament, hvilket er en betydelig bedrift. Nielsens og Bothas præstationer vil give holdet selvtillid, når de går ind i turneringen, og de vil håbe på at fortsætte deres fremragende form og kæmpe om titlen.

Billede: Toledo Athletics