Årets sidste dag bød på dramatik for Malene Lind Pedersen og Wyoming Cowgirls, som skulle gennem dobbelt overtid for at vinde. Modstanderen i kampen var Mountain West-kollegerne fra Fresno State, der har Thea Mikkelsen på holdet, men langt størstedelen af kampen lå det ikke i kortene, at der skulle være spænding til slut.

Artiklen fortsætter efter videoen

Wyoming med Malene Lind på holdet var kun bagud i første periode, og ellers førte de kampen i næsten 44 minutter. Alligevel lykkedes det altså Bulldogs at bide sig tilbage i kampen og udligne både i regulær tid og første omgang overtid, inden hjemmeholdet kunne trække det længste strå.

Malene Lind spillede en glimrende kamp og scorede næstflest point med 18 styks. Hun fik 40 minutter på banen og startede kampen på den ene guard-position, men det var center Allyson Fertig, der var kampens store oplevelse.

Hun blev topscorer med 22 point, men hun fik også noteret sig for hele 5 blocks og 12 rebounds.

For Fresno State kom Thea Mikkelsen ind fra bænken for første gang i år. Hun har ellers startet samtlige kampe, hun har spillet for Bulldogs i sæsonen. Mod Wyoming blev det til 11 minutter, som kastede 1 point af sig.

Billede: UW Athletics fra kampen mod Kansas City tidligere på sæsonen