Torsdag og fredag nat var der en del danskere i aktion på basketbanerne rundt om i USA for deres respektive universiteter, og det var med blandede resultater. Her får du en lille opsummering af, hvordan det gik dem.

Malene Lind Pedersen havde ikke den bedste kamp i sin karriere, men hun var alligevel en betydelig del af Wyoming Cowgirls’ sejr over Utah State Aggies på 64-52. Danskeren ramte 3 ud af sine 10 skud, men satte 2 fra bag 3-pointslinjen og nåede op på 10 point for kampen.

Hvis vi bliver i Mountain West-konferencen tabte Thea Mikkelsen og Fresno State Bulldogs deres kamp mod San Diego State Aztecs. Mikkelsen startede kampen på bænken, men fik alligevel 22 minutter på banen og noterede sig 3 assist – flest for hendes hold. Kampen endte 56-75.

På herresiden tabte Marvin Brumfield og Coker Cobras deres kamp mod Newberry Wolves med 58-67. Brumfield fik 9 minutter på banen og ramte begge sine straffekast, men ramte ingen fra åbent spil.

Jermaine Webb vandt sammen med American University Eagles over Army Black Knights på skolens military appreciation night. Kampen blev vundet med 63-61, og Webb fik samlet 6 point og 3 rebounds op undervejs i sine 15 minutter i kampen.

Chaminade Silverswords med Patrick Renane på holdet løb ind i en gedigen lussing, da holdet tabte med hele 61-107 til Point Loma. Renane fik 14 minutter på banen og omsatte tiden til 4 point, 3 rebounds og 1 block.

Nova Southeastern Sharks er ubesejrede i denne sæson med 19 kampe i alt og 12 kampe i konferencen, og som man nok kan regne ud betyder det altså også, at holdets seneste kamp mod Rollins University blev vundet. Lukas Speidel fik 10 minutter i holdets overbevisende sejr på 98-55 og endte med 2 point, 2 assists og 1 rebound.

Billede: UW Athletics – Malene Lind Pedersen i en tidligere kamp